RUOTSALAISIA EMME ENÄÄ OLE, VENÄLÄISIKSI EMME TAHDO TULLA, OLKAAMME SIIS SUOMALAISIA!

On ollut sen verran kiireinen kevät, että ei olla paljon ehditty uutishuoneessa piipahdella. Tärkeimpiä tapahtunia, joissa olemme olleet mukana oli parikin.

Ruotsin Målillassa pidetty Tracktor Pulling Weekend oli mukava ja reipashenkinen tapahtuma, jossa koettiin maaottelumeininkiäkin kun kotoinen Raging Bull mitteli voimiaan sikäläisen Thorin kanssa. Ei siinä paljon mittanauhaa tarvittu nähdäkseen Bullin voittavan hyppyjen pituuksissa, mutta siitä huolimatta Håkan, Börje, Bror, Gunilla ja monet muut äänestivät Thorin voittajaksi. Tasapuolisuuden vuoksi molemmat kilpailijat kyllä hajosivat koitoksen päätteeksi. Ylpeänä voimme kuitenkin huudella, että meidän tiimimme voitti korjauskilpailun! Thorin talli osoitti todella reilua kilpaluhenkeä lahjoittamalla meille itseltämme puuttuvat osat, jotta pääsimme konttaamatta kotiin.

Monster Mania Russia on suuri ja mahtava. Ja sehän pidettiin Moskovassa. Lisäämme kuvia ja muita dokumentteja sieltä mahdollisuuksien mukaan myöhemmin. Kuten myös Ruotsista.

Kotimaan kamaraa on kuovitettu ja kärytetty pariinkin otteeseen. Konetalo Niemelän luotsaama tapahtuma Urjalassa oli hyvinkin näyttävä.

Keikkalistan perään on kyselty kiitettävän aktiivisesti. Sellaista ei olla vielä tehty – vielä, koska tilauskeikat ovat markkinoneet itse itseään – mutta lisäämme kyllä tulevia häppeninkejä tuonne toiselle välilehdelle kohtapuoliin. Vieraskirjankin tarpeellisuutta olemme miettineet. Facebook täyttää tehtävänsä varsin hyvin sosiaalisena kytköksenä teidän ja meidän välillä.

Malttakaa, lapset, ensi perjantaina on Kalajoella täysimittainen show Bimmerpartyn ohessa. Samalla lipulla.

Ja uutisen otsakehan on Adolf Ivar Arwidssonin lentävä lause, kuten kaikki muistavat.